Lasă un comentariu

Nuntă după nuntă…

Deși, familia noastră lărgită, la aproape un an după venirea în America, a fost greu încercată (moartea fratelui de 23 ani), în doar 2 luni am avut și 2 nunți. Pe 6 iunie, de ziua lui Otniel (Nu-i nimic la întîmplare: Nina l-a dădăcit pe Oti mai mult decît pe ceilalți și, chiar îi seamănă), a fost nunta Ninei cu Daniel Cocoș. Printre multe altele, ne-am amintit, că în copilărie, cînd Nina ne supăra, stigam după ea: „Nina – găina”. Iată că a găsit-o „Cocoșul”. Daniel e din Sighișoara, RO, mai are 7 frați și surori, el fiind cel mai mare. E venit în America singur, de vre-o 12 ani. În toți acești ani, Dumnezeu i-a fost și mamă și tată, și soră și frate.

Așadar, Dumnezeu ne-a binecuvîntat cu un „frate mai mare”, Daniel – soțul Ninei, și cu o „soră”,  Mariana – soția lui Vasile. Mariana e de origine din Corlăteni, MD, venită de vre-o 4 ani  în Minnisotta cu toată familia Crigan: părinții, 2 surori și un frate .

Atîta binecuvîntare, nu pot cuprinde în cuvinte!  Am cîntat, ne-am bicurat, lacrimi multe am vărsat (de bucurie și nu numai).

Sunt minunați! Le dorim: multă binecuvîntare, flori și soare pe cărare

zi de zi nedespărțiți, exemple de buni pocăiți!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: