2 comentarii

Dumnezeu nu irosește nici o experiență…

Da, niciodată Dumnezeu nu irosește vre-o experiență din viața noastră. El o va folosi, mai devreme sau mai tirziu, pentru binele nostru și pentru slava Lui! IÎnțelept e, să nu dăm cu piciorul în nici una din ele.

Să ne gîndim numai un pic la viața lui Moise. El a petrecut 40 de ani la palatul faraonului învățînd limba și obiceiurile egiptenilor. Alți 40 de ani i-a petrecut în pustie, pentru a învăța cîteva lecții personale. Cineva spunea că, nimic nu ne va smeri mai mult decît să facem ceva pentru care suntem supra-calificați, mai ales în cazul în care propriul nostru eșec ne-a adus în acea situație. Cei 80 de ani de pregătire nu au fost o pierdere de timp pentru Moise.

Un alt exemplu relevant, este viața lui David. Cîte n-a văzut el? Cîte nu i s-au întîmplat? Pe unde n-a fost? De cîte ori a fost învingător și de cîte ori învins? I-au prins bine aceste experințe? Cine a mai fost numit cu calificativul „OM DUPĂ INIMA LUI DUMNEZEU „?

Fiecare experiență personală ne pregătește pentru ceea ce va urma, ca Dumnezeu să-și ducă la îndeplinire planul Său cu noi, să-și atingă Marea Viziune. Bune sau rele, ușoare sau grele, toate-toate lucrează împreună spre binele nostru și spre slava Domnului nostru. Ce Măreț, Minunat și Înțelept Dumnezeu avem!!!

2 comments on “Dumnezeu nu irosește nici o experiență…

 1. “OM DUPĂ INIMA LUI DUMNEZEU “?Cine este?
  Nici chiar cel mai intelept om nu a putut fi numit asa.Diferenta dintre Solomon si David este ca David s-a pocait cind a fost mustrat de Dumnezeu si smerit a purtat toate consecintele pacatului sau in viata sa ceea ce nu poti spune despre Solomon.
  Deci omul dupa inima lui Dumnezeu este acela care se pocaieste la Cuvintul Domnului si este gata sa poarte consecintele pacatului sau in viata sa.

 2. Pace, Ala!
  Facand o revizie a blogului la sfarsit de an, am gasit comentariul vostru f. Inspirativ…
  Ce mai faceti voi? Cum familia?
  Am putea tine legatura prin e-mail, daca doriti 🙂
  Viobragaru@gmail.com
  Mult har in toate!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: