Lasă un comentariu

Noua ediție a Cursului de Căsătorie

Da, tare ne-am fi bucurat să fie deja gata… Împrejurările în care am fost puși, au tărăgănat un pic finisarea lucrului de dublare a DVD-urilor, în special. Vestea bună: Manualul este gata de tipar. Motiv de rugăciune:  la DVD-uri încă lucrăm.

Foarte mult ne dorim să finisăm cât de curând, știm cât de mult vă doriți și voi. Continuați să ne purtați în rugăciunile voastre. Pentru a nu știu câta oară, această lucrare pentru familii trece prin focul încercărilor. Am realizat că, cu cât o lucrare spirituală vizează un impact mai mare, o recoltă frumoasă, dorită și așteptată de Domnul și de noi, cu atât barierele, oponența este mai mare. Tocmai de aceia, nici noi nu renunțăm; ”noi nu suntem din aceia care dau napoi.” În slăbiciunile și în neputința noastră, Dumnezeu Își arată slava.  Continuăm să ne rugăm, să sperăm, și să lucrăm cu hărnicie și dedicare.

Vrem cât mai curând, familiile interesate în zidirea unei relații sănătoase, care investesc timp și energie în relația lor, să beneficieze de aceste materiale didactice. Sunt excepționale!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: