Lasă un comentariu

15 DE CĂSNICIE!

SLĂVIT SĂ FIE DUMNEZEU!

Cu cât ne-am apropiat de El, fiecare din noi doi în particular, cu atât relația dintre noi ca și soți a crescut, s-a întărit și a rodit.

Frumusețea relației noastre este rodul jertfei Domnului Isus Christos, care din doi a făcut unul: aceiași credință, aceiași viziune, același drum de străbătut.

Suntem cu adevărat binecuvântați – e harul și bunătatea Lui!

Încă mai avem ca și motto Matei 6:33 ”Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. ” ”But seek first his kingdom and his righteousness, and all these things will be given to you as well.”

15 ani e mult? E puțin? Însă niciunul din acești ani, nu i-am trăit în zadar. Am slujit pe Domnul și pe cei de lângă noi.

Căsătoria e cea mai frumoasă aventură a vieții, e laboratorul în care Dumnezeu irită sfințenia noastră și ne provoacă să ieșim din rutină; nu poți rămîne la fel după ce te căsătorești. Apar tot felul de schimbări: fizice, intelectuale, relaționale, etc. E frumos când e un crescendo spre bine, în asemănarea cu Domnul nostru Isus Christos.

Pe de altă parte, căsătoria e un risc, pe care cei mai mulți nu vor să și-l asume. Noi ni l-am asumat și am avut doar de beneficiat! Minunat e Dumnezeu Creatorul familiei!

Dumnezeu iubește familia!

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: