3 comentarii

Daniel la 15 ani!

Un cadou mai frumos şi potrivit nici că se putea! Zăpadă din abundenţă în Washington, area Seattle, cum n-a mai fost de prin 1985. Pe de-asupra: nu şcoală, nu teme (asta e regula pe-aici din cauza timpului „nefavorabil”). Însă pentru o zi de naştere ăsta e cel mai favorabil timp 🙂 . Zbenguială prin zăpadă, babe de omăt, concurs la bătut cu bulgări de zăpadă, mâncare bună şi multe poze – amintiri ce vor străbate timpul.

Daniel e un bărbat adevărat. S-a maturizat enorm de mult, foarte responsabil şi gata să înfrunte chiar un profesor de ştiinţe, care-i tot bagă pe gât teoria evoluţionismului. Trebuie mult curaj, mai ales la ora actuală în SUA. Anul acesta, din proprie iniţiativă şi cu bună voinţă, a reuşit să performeze şi la chitară. E un om de artă foarte iscusit. Pe lângă muzică, la ora de Artă a reuşit nişte creaţii personale deosebite. În ce-l priveşte maturitatea spirituală, acum studiază 2 Petru. Discutând cu el despre ce l-a marcat sau l-a impresionat din cele citite şi studiate, ne-a spus simplu: „toată trăirea mea ca şi creştin se cuprinde în aceste versete: „De aceea, daţi-vă şi voi toate silinţele ca să uniţi cu credinţa voastră fapta; cu fapta, cunoştinţa; cu cunoştinţa, înfrânarea; cu înfrânarea, răbdarea; cu răbdarea, evlavia; cu evlavia, dragostea de fraţi; cu dragostea de fraţi, iubirea de oameni. Căci, dacă aveţi din belşug aceste lucruri în voi, ele nu vă vor lăsa să fiţi nici leneşi, nici neroditori în ce priveşte deplina cunoştinţă a Domnului nostru Isus Hristos.” (2 Petru 1:5-8)”

La mulţi ani, Daniel! Domnul să te facă să rodeşti din belşug toate aceste calităţi pentru slava lui Hristos şi slujirea altora. Eşti binecuvântat ca să fii o binecuvântare!

Reclame

3 comments on “Daniel la 15 ani!

  1. draga Daniel,
    Fie ca bunatatea lui DUmnezeu sa te insoteasca pe tot parcursul vietii tale. La multi ani!!!

  2. Va invit sa ne vizitati pagina noastra de web : http://adevaruldesprecultulpenticostal.wordpress.com/

    Mult har!

  3. Multumim, frate Ion si familiei Dvs. Din totdeuna ati fost foarte atent si cu memorie buna 🙂 Binecuvantari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: