Lasă un comentariu

HAWAII-LOC DE VIS, COLȚ DE PARADIS

Tocmai ne-am întors din Hawaii! Mai frumos nici că am văzut pe undeva, la cât am călătorit în viața noastră. Parcă e apogeul creației lui Dumnezeu, sau poate pe-acolo a fost Grădina Eden?! E splendid! Vară tot anul împrejur, dar nu una toridă și umedă ca în Florida sau alte state calde, ci foarte plăcut. Cu soare din abundență, cu culori aprinse pline de viață, cu briză: ba dinspre ocean, ba dinspre munte.
Minunat e Creatorul Meu și ce frumos e El!
Hawaii e cel mai tânăr stat american (21 august 1959), și-i singurul alcătuit din insule. Este în centrul Oceanului Pacific, la sud-vest având continentul nord american, la sud-est Japonia, și la nord-est Australia. Cu o climă tropicală, înconjurat de apele oceanului cu plajele lui superbe, și cu vulcani activi – toate astea ținându-l în top ca cea mai dorită destinație pentru turiști, biologi, arheologi, geologi, etc. De fapt, statul Hawaii este format din 8 insule principale, cea mai mare fiind Hawaii: Niʻihau, Kauaʻi, Oʻahu, Molokaʻi, Lānaʻi, Kahoʻolawe, Maui, and Hawaiʻi.
De data asta am fost pe insula O’ahu, aici fiind și orașul Honolulu, capitala statului Hawaii. Această insulă mai este numită și „The Gathering Place”, este a 3-a ca mărime, de jur împrejur are 90 de mile. Diamond Head este vulcanul erupt deja, acum poate fi vizitat chiar în craterul lui. Plantațiile de ananas Dole sunt imense; de fapt, 50% din tot ananasul pământului aici se culege. Muzee de tot felul, cel mai frumos fiind Pearl Harbor; plaje vestite, ca Waikiki, muntii Ko’olau și multe altele… Nici chiar toate pozele și filmulețe noastre (58.0 GB) nu vor putea reda toată frumusețea și splendoarea Hawaii-ului. Mergeți și vedeți voi singuri! 🙂

Cum am ajuns aici? Prin harul și îndurarea Domnului ne-am calificat la o promoție făcută de sponsorii și îndrumătorii noștri în afacerea Forever, recenții milionari ai companiei – Boris și Irina Mezheritsky. O familie minunată, exemplu demn de urmat nu doar în domeniul afacerii, ci și în multe alte domenii ale vieții. Mulțumim din suflet pentru această săptămână binecuvântată!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: