2 comentarii

Respect pentru Daniel Brânzei!

De cum i-am citit prima carte, ne-a trezit un interes și o admirație deosebită. Multe predici au fost inspirate din Grija de frați, Ghid al Familiei Creștine ( de unde am și pornit lucrarea cu familiile), Chemarea Înțelepciunii, sau Amintiri cu sfinți… Putem spune că l-am avut ca și un mentor de la distanță. În multe privințe chiar l-am imitat, ca de exemplu, în cazul blogului personal, de la el am învățat. Sigur, el nu știe despre multe, poate doar presupune că „uite-i și pe ăștea s-o inspirat de la mine”… 🙂

Ascultați-l și de astă dată: câtă înțelepciune, cât curaj, câtă lipsă de formalism!

mai-bine-mai-tarziu

2 comments on “Respect pentru Daniel Brânzei!

  1. Te-am prins!
    Draga frate Bragaru, mare bucurie mi-ai făcut! Sunt și eu un „negustor“ ca și tine care caută febril să pună talanții în negoț, că, uite, vine Stăpânul și trebuie să-i dăm socoteala. Iau și eu de unde pot și dau mai departe ca și tine. Mulțumesc încă o dată pentru prețuire și mă rog Domnului să nu te dezamăgesc.

  2. Frate Daniel,
    v-am cunoscut prin intermediul cărților scrise de Dvs. Prima, și cred, cea mai memorizată de mine, a fost Grijă de frați (tradusa de Dvs). Apoi, au urmat și altele, la fel de bune: Ghid al familiei creștine, Chemarea veșniciei, Chemarea înțelepciunii, și altele traduse de Dvs. Ca și familie, vă admirăm de la distanță. Mereu vă citim blogul, vă ascultăm predicile, diverse reflecții. Sunteți de admirat, mai ales pentru că nu sunteți un plafonat (ca cei mai mulți din generația Dvs. sau cei cu aceiași specialitate (păstorie)). Enorm de mult ne-a plăcut intreviul. Și dacă așa de explicit și lucid sunteți în stare de obosit frânt, cât de revoluționar puteți fi într-o formă de proaspăt. Sunteți un om foarte binecuvântat, și o mare binecuvântare pentru noi! Nu v-am spus-o mai înainte, dar indirect, sunteți un mentor pentru noi. Mulțumim mult! Sperăm să iasă buni ucenici din noi, și noi, la rândul nostru, să fim buni mentori pentru alții. Asta da plăcere de-a trăi!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: