Lasă un comentariu

Patriciu-Ionatan are 5 anișori!

Ieri, 23 aprilie, Patrick, al 4-lea băiat al nostru a ajuns la cifra râvnită de multe luni de zile. De mai bine de jumate de an se chinuie să-l ajungă din urmă pe Călin Ungureanu, verișorul lui, despre care spune mereu: ”He is my best friend!” Încă nu i-a sosit vremea să înțeleagă că n-are cum să-l ajungă, întrucât pe Călin, Sergiu și Lina l-au primit cu un an și o lună mai devreme 🙂 .

Primii care i-au urat: ”Mulți ani binecuvântați” au fost bunicii Ștefan și Maria; de teamă să nu uite, au sunat de pe la 7 dimineața, când Patriciu încă dormea dus (la el deșteptătorul sună pe la 10). Au vorbit, totuși, ceva mai târziu. Urmați de Călin, prietenul lui.

L-am întrebat ce-și dorești de ziua lui (așa obișnuim cu fiecare din ei). Multe: ”vreau un avion cu comandă, un elicopter…, un trenuț…, sau poate niște baloane cu apă, să ne jucăm cu toți copiii…” În cele din urmă s-a decis definitiv: ”vreau niște papuci cu lumini ca a lui Călin”. S-a făcut! Am mers la magazin, singur și i-a ales, i-a încălțat și nu i-a mai lăsat. E tare fericit el, și noi, că n-am dat banii pe alte ”minuni” de-ale lor, cu care se joacă 1-2 zile și după aia stau uitate prin cutii.

Pentru că-i iubim, vrem să-i creștem frumos pe copiii noștri. Împărtășesc cu voi 6 principii pentru o bună disciplinare a lor, scrise de Dr. James Dobson

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: