Lasă un comentariu

Reușim doar împreună

Rex Maughan, fondatorul companiei Forever Living, în numărul din aprilie 2012 al revistei companiei, povestește: „Spencer Zimmerman, un băiat de numai 13 ani, a luat parte cu succes la competițiile de triatlon. Deși triatlonul este un sport individual, Spencer și-a spus că a câștiga nu este cel mai important lucru pentru el și și-a propus să-l ajute și pe prietenul său, Dayton, să câștige. Problema era că Dayton se afla în paralizie cerebrală, însă Spencer nu a cedat în fața acestui obstacol. El l-a adus și pe prietenul său la una dintre competițiile de triatlon, gândindu-se că și Dayton ar trebui să se bucure de șansa de a face ceea ce face toată lumea.

Spencer a înotat 500 de metri, a pedalat pe bicicletă peste 19 km și a alergat aproape 5 km avându-l pe Dayton legat de corpul său, după caz, împingându-i scaunul cu rotile. „Am știut tot timpul că Dayton este la aproape un metru de mine,” a declarat Spencer. „A fost incredibil să știu că unul din prietenii mei buni a putut fi, la propriu, alături de mine. ” Spencer a descoperit la o vârstă foarte fragedă ceea ce multora din noi ne ia o viață să învățăm: adevăratul succes nu vine atunci când ne pierdem în competiții, ci atunci când ne pasă de ceilalți și când îi ajutăm pe ei să aibă succes.

Îmi place să spun că și Forever funcționează exact la fel! Singurul fel în care un distribuitor poate avea succes în afacerea sa este ajutându-i pe ceilalți să aibă succes. Cu cât este mai mare echipa, cu cât membrii ei lucrează mai mult împreună, cu atât mai sus pot ajunge. Construiești, crești, lucrezi cu membrii echipei tale și știi că, atât timp cât echipa ta crește moral și etic, vei continua și tu să crești. Să lăsăm în urmă gândirea conform căreia numai unul poate câștigă. Acest mod de a vedea lucrurile nu este rău numai pentru voi, ci și pentru afacerea voastră,  Oamenii de succes caută mereu noi modalități de a-i ajuta pe ceilalți.

Viziune, Pasiune, Consecvență, Compasiune pentru cei din jur, Dorința/Deschiderea de a învăța și de a-i învăța și pe alții = Calități esențiale pentru a fi un lider de Succes!

Căutăm diamante, parteneri în afacere, și suntem siguri că-s în apropiere. O parte i-am descoperit, și suntem bucuroși să facem o echipă bună; alte diamante încă sunt în procesul de șlefuire, deja au o anumită strălucire, altele sunt în devenire – depinde de fiecare în parte. Noi ne oferim pe noi înșine și informația și ajutorul necesar, însă nu putem decide în locul nimănui. Oriunde sunteți, și oricare ar fi visele voastre, pot fi realizate!

În cazul în care, țara în care vă aflați nu are înregistrare on-line, puteți completa un formular cu datele personale și datele noastre, dacă alegeți să fiți în echipa noastră!

Formular_inscriere_FLP_MOL-1

Inscriere

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: