Lasă un comentariu

God Bless America! de Ziua Independenței

Statele Unite ale Americii reprezintă un fenomen unic între națiunile lumii. Națiunea americană este singura alcătuită prin topirea laolaltă a tuturor celorlalte națiuni ale pământului. Orice familie care emigrează în Statele Unite, oricât de hotărâtă ar fi să-și păstreze etnicitatea, va pierde inevitabil bătălia, și copiii ei vor înceta să mai fie ce au fost părinții și vor deveni, cu siguranță, americani. Fenomenul este unic pe planeta noastră.

Statele Unite ale Americii cuprind un teritoriu imens, înzestrat cu multe bogății naturale. În privința aceasta însă, SUA nu este unică. Rusia are o suprafață de cîteva ori mai mare decît SUA, urmată de Canada, și are bogății naturale mult mai vaste. Cu toate acestea, nivelul de prosperitate și calitatea vieții sunt incomparabil mai înalte în SUA. Sunt și alte țări bogate și foarte dezvoltate în lume. Și totuși, de pe toate continentele și din toate țările lumii, oamenii visează să emigreze în SUA. De ce-i așa?

Fie că ne place, fie că nu ne place, SUA dă tonul în politică, în religie și în multe alte domenii.

Dumnezeu a avut un plan cu SUA. Oamenii care au venit la început în America au fost credincioși protestanți, persecutați în Europa pentru crezul lor, care căutau să-și întemeieze o țară în care să-și poată trăi liber credința.

SUA au fost așezate pe principiile Bibliei și acestea sunt motorul care a dus la dezvoltarea națiunii într-un mod atât de spectaculos și de unic.

SUA au devenit ceea ce sunt datorită așezării acestui stat pe Cuvântul lui Dumnezeu. Însă când aceste baze sunt abandonate, măreția, frumusețea și noblețea dispar și ele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: