Lasă un comentariu

Vacanță pentru unii… timp liber pentru alții :)

După ce am încheiat Cursul de Căsătorie, copiii tare și-au dorit să mergem din nou la Moses Lake. Nu că le-ar fi plăcut tare lacurile de-aici, ci adoră Water Park-ul (parcul de apă). Tare s-au distrat pe la toate topoganele, surfing, înnot… mare fericire pe capul lor.

După asta, copiii s-au repartizat câte doi. Cristi și Oti au mers la Nina, mai corect la Sami, fiul Ninei și a lui Dani. Iar Daniel și Patriciu au rămas la Ioana, mai corect cu verișoarele lor: Cristina, Mădălina, Estera și Rebeca. Iar noi ne-am luat din nou zborul spre Atlanta. De data asta am avut un zbor cam cu turbulențe. Și mai grav a fost la întoarcere. Mai bine de o oră am așteptat  în aeroportul din Atlanta, cel mai mare din SUA, din cauza timpului de-afara: tuna, trăsnea și fulgera mai din toate părțile. Toate zborurile au fost oprite. Au continuat îmbarcarea abea după ce s-a limpezit un pic afară. S-a făcut o coadă de kilometri întregi cu avioane ce așteptau să decoleze. Nu mai văzusem așa ceva. Mă impresionează câteodată americanii, cât sunt de precauți. Zborul spre Ashville, altădată, a avut o întârziere de vre-o 30 de minute, și la fiecare 3-5 minute își cereau scuze. Iar la îmbarcarea în avion, chiar pilotul și-a mai cerut încă odată iertare pentru întârziere. Mai mult, chiar a explicat de ce avusese loc întârzierea, fusese o fisură ce a avut nevoie de o intervenție mai neobișnuită. Și ca să ne simțim și mai bine, la fiecare pasager, ne-a oferit niște wings (aripioare), care le poartă piloții agățate în piept.

Fratele Semion Plăcintă, după ce i-am povestit despre întârzieri și timp nefavorabil, foarte prompt ne-a reproșat: ”Și tot nu înțelegeți că Domnul vă vrea să rămâneți pe-aici? Tare mare nevoie e de voi aici…” Am început să o luăm mai în serios. De fapt, sperăm cât de curând să avem un seminar pentru familii in area Ashville, NC. Ne rugăm și ne organizăm.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: