Lasă un comentariu

Convențiile Românilor de pe continentul nord-american

Nu stiu daca ati urmarit online sau in direct cele 2 Conventii ale Romanilor baptisti si penticostali de pe continentul nord-american: a 100-a aniversare pentru baptisti la Cleveland, OH (presedinte fiind pastorul Dan Paul); si a 44-a pentru penticostali la Seattle, WA (organizatori biserica pastorita de Vasile Antemie). Ne-am intrebat, si nu pentru prima oara, de ce au loc in aceiasi perioada?
Nu ne-am pornit spre Cleaveland, desi am fi vrut tare mult, mai ales ca am avut invitatia catorva frati pastori (abea ne-am stâmpărat pe-acasă, și avem oaspeți speciali din MD). Însă de la Seattle va putem „raporta” ca a fost o organizare excelenta (fratelui Vasile Antemie i s-o recomnadat sa-si ia vacanta dupa); ziditor si de folos, in special, mesajele pastorilor: Petru Lascau, Luigi Mitoi, Ezechel Suciu, Cornel Avram si altii!
aici e link-ul unde puteti vedea si asculta principalele mesaje   http://www.conventie.credo.tv/index.php/live

aici e link-ul cu inregistrarile de la conventia baptista 2011
http://www.livestream.com/baptistcongressusa/video?clipId=pla_a4cfe0a8-98c6-4469-8c9c-a8a242bf1c00&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb
Ii puteti asculta pe Nelu Brisc, pe Daniel Branzei, pe Viorel Clintoc, pe Victor Popovici, pe Florin Vanciu si altii la Conventia de anul trecut. Cred că înregistrările de anul acesta vor apărea în curând pe aceiași pagină a Asociației.

Vizionare cu Har!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: