2 comentarii

Conferință pentru Familii

Bagajele aproape sunt gata… Ne pregătim din nou de drum… Proaspeții veniți din Moldova: părinții lui Petru și Ana (sora mai mică a lui Petru) cu toată  familia ei, sunt cu acte în regulă și tratați de americani din tălpi până în dinți. Mămuca, operată la inimă, după o săptămână de America, a fost spitalizată. Probabil a fost prea emoționată și șocată de diferența dintre cele ”două lumi”. Au urmat o sumedenii de consultații și controale medicale. Apoi a urmat tata la operație. Ceilalți la dentist și la medicul de familie au făcut mai multe drumuri. Mulțumirea lor: ” și ca și, dar americanii nu te lasă să mori de foame și nici bolnav; și ce-i trebuie unui om mai mult”.

În tot acest timp, nici una nu trebuia lăsată: familia și copiii, oferindu-le timp special și atenția necesară; afacerea trebuia cel puțin menținută (era ideal de crescut, dar e bine și așa); lucrarea cu familiile a avut nevoie de o implicare mai activă, întrucât urmează Conferința pentru Familii la Bălți și un alt Curs de Căsătorie la Massachusetts, după ce revenim din Moldova.

Apreciem enorm susținerea voastră în rugăciune și, deasemenea, apreciem și încurajăm perseverența, consecvența și credința partenerilor de afacere și de misiune. Domnul este răsplata noastră cea mare! El să fie binecuvântat!

Reclame

2 comments on “Conferință pentru Familii

  1. Sanatate la toti si spor in lucrul Domnului

  2. Multumim mult! Speram sa va fie si de folos 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: