2 comentarii

Multi-Maca un ÎNLOCUITOR HORMONAL

Maca (Lepidium meyenii) este o plantă anuală ce se cultivă în ţinutul muntos din centrul statului Peru. Rădăcina comestibilă, asemănătoare cu ridichea, reprezintă pentru localnici un nutritiv important.

În Peru, Maca este venerată de peste 2.000 de ani. Legenda spune că războinicii consumau Maca înainte de a merge la luptă pentru a căpăta forţă şi rezistenţă. Conchistadorii spanioli au numit-o “stimulentul sexual al incaşilor”. Astăzi Maca este cunoscută ca “ginseng peruvian”. Studii recente arată că ar favoriza libidoul, potenţa sexuală şi energia.
Iată care sunt doar unele dintre proprietățile plantei asupra organismului uman:

 • Datorită conținutului de aminoacizi, vitamine, minerale, carbohidrați, fibre – este considerată un aliment superior, sănătos, energetic, reconfortant, revigorant, potrivit pentru a fi consumat de către copii, tineri, adulți și bătrâni.
 • Datorită conținutului de estrogeni, alcaloizi și fitohormoni, este considerată un stimulent natural al hipotalamusului și al hipofizei, acestea la rândul lor stimulând glandele endocrine: tiroida, pancreasul, glandele suprarenale, ovarele și testiculele pentru a produce hormonii necesari menținerii homeostazeicorpului uman. Prin urmare, nu greșim dacă afirmăm că îmbunătățește capacitatea de reproducere, controlează durerea menstruală, ușurează simptomele menopauzei, reduce lipoproteinele cu densitate joasă sau colesterolul ”rău”.
 • Datorită conținutului ridicat de calciu îmbunătățește calcifierea și dezvoltarea oaselor copiilor și acționează ca adjuvant în tratamentul pacienților cu fracturi, rahitism și osteomalacie, dar și în tratamentul femeilor cu osteosporoză (considerată în prezent o boală, caracterizată prin reducerea densității minerale osoase, asociată cu compromiterea structurii osoase trabeculare, ceea ce predispune osul la fractură în urma unui traumatism).
 • Datorită conținutului de zinc crește capacitatea sistemului de apărare al organismului. Zincul și magneziul conferă proprietăți antistres și anti-depresive.

Acest super-aliment este mai mult decât un cocteil de vitamine și minerale, el acționează sinergic asupra organismului ca:

 1. RESTAURATOR ENERGETIC
 2. PLANTĂ ADAPTOGENĂ – ajută la restaurarea echilibrului corpului uman și îi crește adaptabilitatea, ținând cont de necesitățile organismului în funcție de vârstă sau sex.
 3. ÎNLOCUITOR HORMONAL – Maca întinerește sistemul endocrin, atât la bărbați cât și la femei. Este deja binecunoscut că procesul de îmbătrânire este cauzat, în mare parte, de scăderea producției de hormoni; formele netoxice de hormoni pot întârzia sau chiar inversa unele aspecte ale procesului de îmbătrânire. Maca este benefică pentru femeile care se află la începutul menopauzei, dar și după pentru că alină simptomele și produce un efect de echilibru al hormonilor, dar și pentru că sprijină funcția sistemului endocrin.
 4. AFRODIZIAC ȘI STIMULATOR AL FERTILITĂȚII – efecte benefice în impotență și în creșterea producției de lichid seminal; stimulează libidoul.
 • PE SCURT, MACA:   ForeverMultiMaca

– crește energia și rezistența în activitățile sportive

– acționează ca anabolizant natural

– întârzie procesul de îmbătrânire

– ajută la combaterea stresului

– ajută la întărirea sistemului imunitar și este eficace în prevenirea anemiei

– ajută la reducerea nivelului glicemiei

– ajută la combaterea simptomelor cauzate de menopauză

– crește potența și favorizează fertilitatea feminină și masculină

– ajută la creșterea libidoului, atât la bărbați cât și la femei

– ajută la combaterea oboselii cronice, a depresiilor și a durerilor

– favorizează luciditatea mentală și capacitatea de concentrare

– ajută la o creștere sănătoasă și la dezvoltarea inteligenței la copii

– poate acționa preventiv contra manifestărilor de senilitate, precum și în cazul lipsei de putere, al pierderii memoriei, insomniei, arteriosclerozei, osteoporozei, căderii părului și încărunțirii

– ameliorează capacitatea de adaptare și eficiența corpului și ajută la redobândirea echilibrului hormonal.

    O descriere sumativă făcută produsului Multi-Maca de diverși specialiști. Mai multe detalii

 

Reclame

2 comments on “Multi-Maca un ÎNLOCUITOR HORMONAL

 1. Buna ziua,
  As dori sa stiu mai multe despre influenta produsului Forever Multi Macca asupra functionarii tiroidei. Din anumite studii reiese faptul ca glucozinolatii din Macca combinati cu o dieta saraca in iod pot provoca gusa

 2. daca ati studiat sau ati facut ceva cautari la subiect, probabil ca le cunoasteti acum 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: