Lasă un comentariu

CE STIU OAMENII DE SUCCES, IAR CELORLALTI LE SCAPA

V-ați întrebat vreodată de ce unii oameni au succes, iar alții nu au? Unii cred că e o chestie de noroc, sau pentru că ei au pe cineva cu spatele mare sau pentru că au dat peste oportunitățile potrivite, la timpul potrivit. Realitatea este însă, că nu are nimic de-a face cu personalitatea ta, cu locul unde ai crescut, cu cât ești de educat, sau dacă familia ta este sau nu una de succes.

Nu poți rămâne mult în această poziție susținând că oamenii de succes au ajuns acolo din cauza trecutului moștenit sau din cauza personalității lor, deoarece există oameni de succes, unii din ei milionari, alții miliardari care au crescut chiar pe partea opusă a acestei ipoteze, în familii oribile, înconjurați de persoane nepotrivite, care nu au mers la o facultate, iar unii chiar au renunțat la liceu! Singura diferență a fost modul în care au ales să-și trăiască viața. Ei au luat o decizie și au urmat-o prin acțiune.

Puteți face o decizie și să luați măsuri în direcția acelei decizii cu scopul de a o atinge, sau puteți sta acolo unde sunteți mult și bine, ca cei 98% din populație, spunând: „e prea greu!”, „e imposibil să construiești o afacere de succes!”, „e prea greu să-ți schimbi stilul de viață!”….

E curată fantezie să credeți că veți deveni bogat peste noapte sau veți construi o afacere de succes în 30 de zile. Din păcate, cam asta e ceea ce așteaptă cei mai mulți oameni. Mulți au această idee că se poate trece peste etapa de început și că se poate sări direct la momentul în care se fac tone de bani și dintrodată ești un om de succes.

Dar indiferent de ceea ce faceți, trebuie să stăpâniți elementele de bază ale industriei în care activați sau a profesiei pe care o îmbrățișați.

Sunt elemente de bază în toate domeniile și aspectele! (asculta aici)
Căsătorie, în rolul de părinți, la locul de muncă, în construirea unei afaceri, cât privește comunicarea cu oamenii, gestionarea banilor, gestionarea timpului, cu o viață spirituală profund împlinită. Dacă nu stăpânim elementele de bază, niciodată nu vom reuși cu adevărat.

Cu siguranță că ați auzit de Michael Jordan. A fost fenomenal! Însă el nu a avut un start bun în cariera sa de baschetbolist. A fost redus din echipa lui de liceu. A fost trecut cu vederea pentru că nu era suficient de bun. Dar el a insistat! El a practicat, și a ajuns destul de bun. Astăzi, el este unul dintre cei mai renumiți jucători de baschet din lume! Copii de peste tot în lume (inclusiv ai mei) vor să zboare prin aer ca și Michael Jordan, dar ei nu știu și nu pot nici măcar să dribleze, sau să arunce bine, sau să paseze mingea!

Aș vrea să vă gândiți la cât de multe aruncări libere Michael Jordan a filmat în timpul vieții sale. Câte sărituri în aer a făcut? Cât de multe exerciții de dribbling și de pasări a făcut? Nici măcar nu le putem număra!

Cum credeți că a ajuns atât de bun la baschet? Cum credeți că e capabil să ochească din prima cu mingea? În primul rând a trebuit să învețe cum să țină mingea, cum să paseze, și cum să arunce. El a trebuit să stăpânească elementele de bază înainte de a fi calificat vreodată să zboare prin aer și nimerească mingea drept în coș.

Dar cei mai mulți oameni vor să-și pună costumul de jucător pe ei, să-și lege șireturile la ghete, și când ies pe teren să zboare prin aer. Aici e marele eșec. Trebuie niște aptitudini fundamentale înainte de a vă apuca de lucruri serioase sau de ceea ce alții numesc „fun -distracție”. Trebuie să stăpânim elementele de bază!

Concluzie: Toată lumea trebuie să înceapă cu începutul și de acolo să construiască în sus. Toată lumea trebuie să plătească prețul de start. Toată lumea începe cu elementele de bază. Oamenii de succes din industria dvs. nu au primit nimic sărind peste elementele de bază. Ei au început ca și noi, cu aceleași elementele de bază, punând acea temelie pe care să zidească! Dar ei au făcut o decizie, și au urmat-o făcând acțiuni clare și concrete.
Așa că, astăzi, indiferent de ceea ce faceți sau de domeniul în care activați, luați o decizie să va asigurați că stăpâniți elementele de bază. Vă asigur că se merită! Nu vă plictisiți de aceste elemente de bază. Nu vă mulțumiți să fiți doar bun”. Este timpul să stăpâniți cu adevărat elementele de bază!

Ar fi o idee foarte bună să împărtășiți aceste gânduri cu colegii sau cu partenerii de afacere. Acest lucru ar ajuta la consolidarea realțiilor și ar ajuta ca întreaga echipă să stăpânească elementele de bază, în scopul dezvoltării și creșterii atât dpdv profesional cât și dpdv financiar. De asemenea, poate fi un subiect bun de conversație cu prietenii și familia, pentru că așa cum am menționat mai devreme, există elemente de bază în toate, de la afaceri și carieră, în familie, finanțe, și relații. Pur și simplu, transmiteți mai departe prin e-mail, pe Facebook și Twitter, în viu grai…

Am vrut, de asemenea, să vă anunțăm că, pentru o mobilizare mai bună și un randament mai crescut al afacerilor noastre, organizăm întâlniri săptămânale.

Fiecare Joi, ora 6:30 PM

Continuăm cu seminariile online în fiecare Luni și Marti
Și pentru întâlniri personalizate sau orice fel de aranjamente, contactați-ne:
Prin telefon: 253 332 4577 sau 253 332 3763
Prin skype: petru-viorica-bragaru
Pe web: www.petrubragaru.com
Prin e-mail: petrubragaru@gmail.com sau viobragaru@gmail.com

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: