1 comentariu

VITALITATE ȘI DUPĂ 50 DE ANI, AICI ABEA DACĂ E JUMĂTATEA VIEȚII :)

Mulțumim lui Dumnezeu pentru viață și sănătate! Fiecare zi e-un nou prilej de bucurie!

Vă scriu aici despre o experiență recentă a unui inginer care ne-a împărtășit ce s-a întâmplat cu el după ce a folosit produsele Forever. I-am recomandat Aloe Gel și Gin-Chia pentru că se simțea foarte epuizat și fără chef de viață. Râzând ne-a spus: “ Sunt într-o formă fizică deosebită și am o stare de bine ca la 25 de ani, nu cumva ăia de la Forever au încurcat produsele și mi-au dat Viagra?”
Am catalogat gluma lui drept încă  un calificativ maxim acordat produselor Forever.
Deschid aici o paranteză pentru cei care au trecut de 50 de ani: Doamnelor și Domnilor, produsele FLP sunt la fel de eficiente și pentru dumneavoastră, ca și pentru cei mai tineri. Nu vă mai uitați în buletinul de identitate, la ce bun? La 50 de ani nu ați ajuns nici măcar la jumătatea vieții! Deci, bucurați-vă de viață, folosind produsele FLP!

Iar pentru cei care încă se mai întreabă “de unde o atât de mare putere vindecătoare a plantelor medicinale, și, în special, a plantei regină Aloe Vera”, răspunsul cercetătorilor este simplu și logic:

  • În decursul milioanelor de ani de existență și evoluție, plantele și-au dezvoltat o armă biochimică formidabil de puternică formată din vitamine, enzyme, minerale, fitonutrienți și antioxidanți încă neidentificați.
  • Fiind fixate cu rădăcinile în pământ, nu puteau fugi din fața dușmanilor: radicalii liberi, bacterii, viruși, insecte parazite, poluare, stress, razele ultraviolete ale soarelui, etc. Aloe Vera și-a îmbogățit continuu patrimoniul genetic față de plantele din aceeași specie, crescute pe fereastră, în ghiveci, într-un pumn de pământ protejat, devenind o plantă luptătoare datorită condițiilor vitrege de viață în care se dezvoltă: sol arid, temperaturi de peste 45 grade, secetă ș.a.
  • De aceea, Vera este cea mai eficientă dintre toate speciile de Aloe.

Ăsta e și motivul succesului Forever – planta Aloe Vera pe care o cultivă, o îngrijește, o recoltează, o împachetează și o distribuie către consumatori care se respectă și își prețuiesc sănătate, care își zidesc cu grijă „templul” care le-a fost dat spre administrare. Ești unul dintre aceștia?

NU E NICI UN SECRET CA SĂ TE SIMȚI MINUNAT!
1. MĂNÂNCĂ SĂNĂTOS
2. EXERSEAZĂ/MIȘCARE FIZICĂ
3. IA-ȚI PORȚIA DE VITAL 5 ZILNIC

  1. Dacă ai un cont FLP, dar l-ai uitat (sau nici n-ai știut că-l ai :)), scrie-ne, contactează-ne la telefon sau pe skype, te vom ajuta să îl ai.
  2. Dacă vrei să beneficiezi de reduceri 15-35% la toate produsele, pe toată viața, fără obligații lunare sau vre-un risc oarecare, contactează-ne!
  3. Dacă vrei să înveți cum să îți faci un salariu lunar, mai bun decât la job-ul actual, lucrând de-acasă, contactează-ne!

Avem o experiență foarte frumoasă și în continuă dezvoltare cu Forever, deci, vă putem fi cei mai buni mentori! Nu ezitați, contactați-ne!

Cât despre Vitalitate, Forever a gândit un pachet necesar pentru o lună la doar 140$ (4$ pe zi)! Vă putem oferi mai multe detalii!

www.foreverliving4you.com

contact: viobragaru@gmail.com

 

Reclame

One comment on “VITALITATE ȘI DUPĂ 50 DE ANI, AICI ABEA DACĂ E JUMĂTATEA VIEȚII :)

  1. coumadin valtrex interaction eedgfecgcdca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: