Lasă un comentariu

Prieteni dragi – nuntă după nuntă

Ne-am rugat și am așteptat cu nerăbdare nunta prietenilor noștri scumpi, Andrei & Adriana Cebotar. O dragoste coaptă în două inimi profunde și mature spiritual – emoțional. Două inimi gemene care au început să bată în aceiași cadență din 21 Iunie 2014. Ce să mai? Așa iubiți, așa nuntă! Ca în povești! O bisericuță mică veche pe malul apei, într-o area extrem de romantică și pitorească (http://www.foxislandchapel.net/). IMG_8072
Totul a fost plin de un mister frumos: aranjamentul altarului, venirea mirelui, aducerea miresei de către tatăl ei, cununia, oficierea ei, ospățul nunții, cântecul miresei, dansul legănat al cuplurilor etc.
Deci, Andrei & Adriana sunt soț și soție! De fapt, ne-au mărturisit, când am mers să-i luăm de la aeroport, întorși din luna de miere, că încă se obișnuiesc cu acest nou statut de soț și soție. Suntem mândri de ei și bucuroși pe măsură. Societatea are nevoie de modele exemplu de cuplu ca și ei! Conștienți de decizia de a se căsători, responsabili de această decizie în toate aspectele care le implică, buni cunoscători ai artei comunicării, talentați și muncitori. Oameni de succes!
IMG_8448

 

A urmat o altă nuntă ca-n povești a lui Beniamin & Virginia Popescu. Pe Virginia o cunoaștem de când era o gingășie mică de fată, mezina familiei Costin Mihai & Valentina. Am avuto și în platoul emisiunii „Lucruri mari pentru cei Mici”. Mereu a fost pasionată de muzică, și la nuntă ne-a cântat foarte frumos un duet cu iubitul ei mire, și el pasionat la rându-i de muzică. La fel, de la locație, până la ultimul detaliu de nuntă era superb și fascinant. Cununia le-a fost oficiată de Anatol Marandiuc, pastor și director al Micului Samaritean. Ne-am bucurat că de data asta a venit în vizită împreună cu Mila, soția dânsului. Nuntași din cele patru zări, toți cu flori și cu urări. Cavalerii și domnișoarele de onoare au creat o atmosferă plină de veselie și haz. Noi, ca de obicei, am încercat să echilibrăm lucrurile, moderând cu măiestrie :).
Cum vedeți, ne merge bine, din bucurie în bucurie! Felicitări și urări de bine ambilor perechi de miri! Casă zidită pe STÂNCA HRISTOS! În rest, toate vor veni pe de-asupra! 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: