Lasă un comentariu

Te ascunzi în spatele unei scuze?

Oriunde te uiți, vezi oameni care suferă din punct de vedere financiar. Marea majoritate dau vina pe serviciul lor, pe șeful lor, pe familia lor sau pe economie. no excuses
Deci, e un set al lor de circumstanțe. În timp ce toate aceste lucruri ar putea avea un impact și asupra vietii tale, ține minte, nimeni nu e responsabil de viața ta, decât tu însuți!

Niciodată circumstanțele viații nu sunt cele care determină succesul, ci cum te descurci cu aceste condiții, reacția ta la tot ce ți se întâmplă.
Pot să vă spun, scuzele și vina nu dau rezultate. Stând confortabil exact acolo unde ești și declarând că succesul „nu e pentru tine”, e curată sinucidere.

Amcitit mai multe comentariipe o pagina de Facebookcu postura: „Ai posibilitatea să îți proiectezi viața așa cum ai vrea săfie!” Un comentariu spunea: „Acest lucru nueste adevărat…eu suntșomerșinu au nici oexperiențăîndomeniileîn careexistăde lucru, așa că nu potfaceceea cevreau să fac… ”

Aceasta e realitatea … o declarație tristă spusă fără speranță.
Mai târziu, tot el a spus: ” Viața este imposibilă, dacă nu ai bani.”

Am citit, de asemenea, zeci de comentarii a oamenilor care dau vina pe soțul/a lor pentru situațiile lor financiare! „Oh, eu încerc să economisesc, dar soția mea cheltuiește fără limite.”
Cu această mentalitate, sigur că, îți permiți să nu faci nimic. Un ciclu vicios de scuze și învinuiri, fără a încerca să îmbunătățești ceva. Vestea bună e, că acest ciclu poate fi rupt. O poți lua de la capăt altfel.

Când am fost angajați la radio, ambii, atât Petru cât și eu, aveam zero abilități. N-aveam habar cum se face radio. Și cu toate astea, ne-am făcut treaba foarte bine ani la rând, învățând totul din mers. Deci, nu ai nevoie de experiență sau aptitudini specifice pentru a obține un loc de muncă sau pentru a începe ceva pe cont propriu.
În loc să te concentrezi pe ceea ce te ține neproductiv, concentrează-te pe modul în care poți aduce valoare în jurul tău. Cum îți poți crește competența și performanța ca să fii pregătit pentru lucrarea pe care o dorești? Cum îți poți crește numerele din contul tău bancar de aici încolo? Cum poți avea impact în viețile altora prin contribuția ta?

Renunță la confortul și la scuza că nimeni nu te-a învățat aceste abilități! Eu nu am fost învățată cum să fac bani, cum să-i păstrez sau cum să-i cheltuiesc cu înțelepciune. Și nu e nici vina economiei. A fost lipsa mea de cunoștințe. În loc să dai vina pe alții, lucrează la aceste seturi de competențe de care ai nevoie pentru a reuși. Și începe acum!

Nu mai utiliza alte persoane ca țapi ispășitori pentru lipsa ta de cunoștințe sau de calificări!
Crează-ți propria economie! Nu fi unul din cele 98% din locuitorii pământului, care cred că succesul este doar o chestie de noroc. Contrar credintei populare, circumstanțele sau trecutul tău nu îți definesc nici venitul și nici viața ta. Cu toate acestea, oamenii cu adevărat împliniți știu ceva ce alții nu știu. Deci, pune la baza vieții tale principi simple pe care toți oamenii de succes le urmează zilnic.

Mi-ar place să vă aud gândurile în comentarii și nu uitați de Like și Share ca să împărtășiți și altora acest mesaj.
http://www.aloefamily.flp.com/?language_id=263

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: