Lasă un comentariu

Pentru bebeluși în caz de răceală?

O mămică a întrebat: Copilul meu are doar 3 luni și e bolnav, însă medicamente din farmacie nu vreau să-i dau. Spune-mi, te rog, ce produse Forever pot reduce temperatura, vindeca un nas infundat și tusa. Și ca, în viitor, să-i pot da pentru ai stimula imunitatea?

Desigur, cel mai bun medicament pentru copil este laptele matern, care conține toate substanțele necesare pentru a lupta impotriva infecțiilor. Cu toate acestea, din experiența cu produsele FLP în pediatrie a multor medici de familie și din experiența personală cu copiii mei, unui copil slăbit de la naștere îi poate fi recomandat Aloe Vera Gel de două ori pe zi, înainte de hrănire, la rata de 1 picătură pe lună de viață. Astfel, indiferent de vârstă ar trebui să se înceapă cu primirea a o singură picătură, în creștere cu 1 picătură după două zile. Aloe Vera Gel curat va avea un efect pozitiv asupra sistemului imunitar, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și a metabolismul, și ajută în lupta împotriva infecțiilor. Febra poate fi coborâtă după o sprayală cu Aloe First.
royal jellyPentru copii cu deficiențe, cu vârste cuprinse între 6 luni și mai mari, în cazul răcelilor și pentru a sprijini sistemul imunitar poate fi adăugat la Gelul de Aloe Vera: ¼ tab. Forever Fields of Greens și Royal Jelly (lăptișor de matcă) cu o creștere a dozei ulterior în funcție de vârsta: 1/8 (1-2 ani), 1/6 – (3-4ani), 1/3 (4-7 ani), 1/2 (7-14 ani). Copiilor de 1 an cu un nas înfundat le-ar fi de mare ajutor o soluție preparată pe bază de suc ​​de morcov (10 parți) și Aloe Activator (1 parte). Pentru mamele care alăptează, pentru a sprijini sistemul imunitar atât al ei cât și al copilului, va fi foarte util să ia Absorbent C, Field of Greens, Polen și Royal Jelly, împreună cu câte un pic de Gel Aloe.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: