Lasă un comentariu

O CAPSULĂ DELICATĂ PENTRU O SĂNĂTATE DE FIER

Există o lume pe care puțini dintre noi o cunosc, dar care, datorită proximității și importanței ei, merită toată atenția noastră. Se numește microbiotă și se află chiar în interiorul nostru. Microbiota reprezintă comunitatea microflorei sau bacteriilor sănătoase care trăiesc în corpul nostru, cele mai multe la nivelul sistemului digestiv. Oamenii de știință estimează că acolo trăiesc peste 100 de triliarde de microbacterii.

Aceste microorganisme, găsite cu precădere la nivelul stomacului și a intestinelor, pot avea un efect semnificativ asupra sănătății și vitalității noastre. Dr. James Balch, autor de top în domeniul sănătății și expert în nutriție în Statele Unite, afirmă că flora sănătoasă de la nivelul colonului ar trebui să respecte proporția 85:15 – 85% bacterii bune, precum lactobacilii, și 15% bacterii rele. Din păcate, din cauza dietei nesănătoase și a stilului nostru de viață agitat, acest echilibru este perturbat. O dovadă a acestui lucru o reprezintă cantitățile impresionante de medicamente antiacide, laxative și contra balonării vândute zilnic. Acestea pot ușura simptomele, mai ales în starea lor acută, însă nu ne ajută să avem cu adevărat grijă de sănătatea noastră intestinală. …. video va explica mai multe….

Dacă țelul nostru este să creștem numărul bacteriilor bune, atunci Forever Active Probiotic este soluția perfectă!

nutrition-forever_active_probioticUn miliard de motive să incluzi acest produs în rutina ta zilnică și să-ți recapeți, astfel, echilibrul florei intestinale. Nu poți găsi nicăieri în lume această proporție de șase (6) tipuri de bacterii bune într-o capsulă perlată care, spre deosebire de alte produse similare de pe piață, nu necesită refrigerare.
Deci, fă-ți ție și celor pe care îi iubești o favoare și include Forever Active Probiotic în rutina zilnică, pentru o viață mai sănătoasă și mai armonioasă.

Și, probabil, este momentul perfect să faci parte din echipa noastră Forever, ca să beneficiezi de reduceri bune și instruire de calitate!
www.aloefamily.flp.com e una din paginile noastre, unde poți apăsa JOIN MY TEAM și faci înscrierea în 3 pași și 5 mișcări. În scurt timp te vom contacta! 🙂

 

 

 Cumpara  SalveazaDevino PartenerLasa Comentariu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: