Lasă un comentariu

Minunea Bragaru

A trecut ceva timp de când nu am mai scris pe blog. De fapt, ultima postare am scris-o chiar în ultima săptămână de sarcină. Da, am fost însărcinată pentru a 6-a oară (după al 3-lea copil am pierdut o sarcină). Și trebuie să vă mărturisesc cu bucurie, că a fost cea mai sănătoasă, cea mai plină de energie, cea mai plină de vitalitate sarcină. Anul trecut, în luna iulie am fost invitați de familia Costin să moderăm nunta copiilor lor, Beniamin și Virginia. Atunci simțeam eu că ceva se întâmplă în mine și cu mine, dar nu știam încă nimic despre sarcină. Însă au fost persoane care, văzând poze cu noi de la nunta aia pe Facebook, au întrebat ce vom avea. N-am știut ce să le răspund atunci. Acum știu. Era fetița noastră mult așteptată.
Demult renunțasem la idea să mai încercăm după o fată. Petru a mai glumit el din când în când că poate e oportun momentul, fiindcă schimbasem țara, clima, mediul, alimentația, stilul de viață… Deci, diverse apropouri din partea lui. La care eu, de fiecare dată, răspundeam cu: N-are rost… Renunțasem definitiv. Nu și soțul meu.

În primăvară, prin luna Martie, ambii am făcut un program de curățire a organismului cu Clean 9 (află detalii aici), după care am continuat să luăm Forever Vitolize, și, parcă totul s-a întâmplat de la sine. Trupul meu, și mintea mea, și duhul meu erau pregătite, așteptau să se întâmple minunea. Iar ea nu a întârziat. Doar după absența ciclului menstrual și creșterea burticii, mi-am dat seama că s-ar putea să fiu însărcinată. Nu toxicoză, nu vomă, nu stări anemice. Astea le-am avut din abundență cu celelalte sarcini.
La începutul lunii august am organizat un camping cu familia în corturi pe malul oceanului Pacific, după care am avut o călătorie cu mașina până pe coasta de est (3 zile de mers continuu) la Atlanta, GA, la nunta verișorului Sergiu Ghencea. Toată lumea, binențeles, mai în glumă – mai în serios, mă întrebau dacă ne-am decis să căutăm după o fată 🙂  Careva dintre verișori chiar s-a prins la o promisiune, că dacă vom avea fetiță, va veni să ne viziteze în Washington. Întorși din călătorie, am mers la doctor. La ultra-sound am așteptat în tăcere, foarte emoționată, să mi se arate toate organele copilului, toate dimensiunile; mi-a făcut și ceva poze… Specialistul de la aparat termina cu navigatul pe abdomenul meu, dar nu zicea nimic de gen/de sexul copilului. Într-un final, așa alehametea, spune: e fetiță… Pauză… Ați spus că e fetiță??? Sunteți sigură??? Îmi arătați și mie o dovadă??? … – Uitați-vă aici, nu se vede decât forma unui vagin, nimic mai mult. – Îmi faceți și o poză cu asta? 🙂 Sigur… Nu mă puteam opri din plâns… Doamna m-a întrebat: Sunteți bine? – Cum să nu… Am acasă 4 băieți! Iar după această fetiță am căutat și am așteptat mai bine de 18 ani…
Am devenit evenimentul zilei la Valley Women Clinic. Și până la naștere toată lumea din clinică știa și se minuna de cazul nostru. Mi se spunea: – Sunteți mama cu 4 băieți? Felicitări! Mare v-a fost credința!
Nașterea a fost precum toată sarcina – ușoară, ca o Odă a Bucuriei. Toată sarcina m-am alimentat sănătos și am avut din abundență vitaminele și suplimentele naturale necesare ale companiei noastre. În primele luni am folosit B12 cu acid folic, gel curat de aloe, și Forever Daily. Următoarele luni am luat NaturMin (care conține toate minerale necesare, inclusiv Calciu și vitamina D), Fields of Greens (excelentă sursă de hrană verde: grâu, orz, etc.). Sigur, cu unele dintre ele continui și după naștere pentru o reabilitare rapidă și eficientă și pentru alăptare cu succes.
În dimineața zilei de 20 martie, m-am trezit cu contracții. M-am pus pe numărat. Au mers din 15 în 15 minute, apoi din 10 în 10, din 5 în 5…  Printre contracții, am reușit să petrec băieții la școală. Pe Petru l-am rugat să nu plece nicăieri. I-am spus: Cred că astăzi vom ține în brațe prințesa noastră. Ne-am luat valiza și am pornit spre maternitate. Pe drum și apoi ajunși la centrul de naștere, mi s-au oprit contracțiile. Am râs, a fost alarmă falsă. Ne-am mai plimbat pe-acolo, ne-am mai rugat, dar nimic… Petru mi-a zis: Hai să mergem acasă, să prânzim, să ne odihnim și după aia vom reveni… Așa am și făcut. În seara aia eram invitați la ziua de naștere a nepotului Călin Ungureanu (el e pe 17 martie), și le-am spus copiilor să se pregătească să mergem la ei. Însă chiar înainte să ieșim din casă, au revenit contracțiile. I-am spus lui Daniel să ia una din mașini și împreună cu ceilalți băieți să plece fără noi. În urma lor, noi am urcat în cealaltă mașină, și am coborât spre maternitate din nou. Deja contracțiile erau foarte intense și regulate. Am reușit să ajung la biroul de înregistrare, să le spun cum mă cheamă, la restul întrebărilor a rămas să răspundă Petru. Eu am fost condusă în salonul de naștere. În câteva minute am fost verificată de o asistentă, în alte câteva minute a venit și doctorița mea, și în alte cîteva minute fetița noastră era la pieptul meu. Aleluia! Asistentele și doctorul își spuneau că adoră astfel de nașteri. Am făcut repede ce-am făcut și am plecat 🙂
Am numit această minune a noastră – Grace Victoria. Grace – pentru că e un har căpătat de la Domnul, o răsplată de la El. O măreață Victorie ne-a dat Domnul! Așteptarea credinței în neprihănire este răsplătită întotdeauna cu mult Har (Grace)!  Grace_1week_2days

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: